Учні кіровоградських шкіл зможуть отримувати щомісячну стипендію

Травень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 1447 | Коментарі: 0

Із 01 вересня 2016 року учні кіровоградських шкіл можуть отримувати щомісячну міську стипендію. Положення про призначення щомісячної міської стипендії затвердив виконавчий комітет Кіровоградської міської ради сьогодні, 24 травня.

Матеріальну підтримку успішних учнів, які гідно презентують Кіровоград на престижних конкурсах в Україні і світі декларував у своїй передвиборчій програмі міський голова Андрій Райкович.

Тож міська стипендія стане гарним стимулом і матеріальним заохоченням для перемоги у ІV етапі Всеукраїнських олімпіад та на Міжнародних олімпіадах учням загальноосвітніх навчальних закладів.

Стипендія сплачуватиметься кожному стипендіату протягом 9-ти місяців, починаючи з 01 вересня, за рахунок видатків загального фонду по управлінню освіти Кіровоградської міської ради після видання відповідного наказу.

Для учнів 7-10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів -переможців ІV етапу Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів міська стипендія складатиме:
за І місце – 500 грн;
за ІІ місце – 300 грн;
за ІІІ місце – 200 грн.

Для учнів 11-х класів (випускників) загальноосвітніх навчальних закладів міська стипендія виплачуватиметься одноразово:
за І місце – 2500 грн;
за ІІ місце – 1500 грн;
за ІІІ місце – 1000 грн.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool