У жителів Кіровоградщини поліцейські виявили зброю та боєприпаси

Вересень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 707 | Коментарі: 0

Один із чоловіків зберігав удома «збройний арсенал», який начебто знайшов і не встиг здати до правоохоронних органів, інший – гранату, походження якої працівники поліції нині встановлюють.

До Маловисківського відділу поліції надійшла інформація про те, що житель одного з сіл району незаконно зберігає вогнепальну зброю.

Під час проведення обшуку в домоволодінні чоловіка поліцейські виявили і вилучили предмети, схожі на набої калібру 7,62 та 12 мм, у кількості 94 штук, мисливську рушницю, 4 ножі та револьвер.

Як пояснив власник домоволодіння, він буквально декілька днів тому знайшов «арсенал» на березі річки неподалік села та «не встиг здати до поліції».

А в Онуфріївському районі, у рамках розслідування кримінального провадження, поліцейські провели санкціонований обшук житлового будинку 30-річного чоловіка. У результаті виявили предмети, схожі на гранату Ф-1, запал до гранати та патрон до автоматичної зброї калібру 5,45 мм, які господар зберігав у шафі.
Вилучене направлено на дослідження.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне зберігання зброї, бойових припасів або вибухових пристроїв). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами Маловисківського відділу та Онуфріївського відділення поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool