У Вільшанському районі відбувся рейд

Лютий 01, 2018 | Новини | Переглядів: 911 | Коментарі: 0

1 лютого рятувальники Вільшанського районного відділу Управління ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил пожежної безпеки з мешканцями приватного житлового сектора селища Вільшанка.

Фахівці Служби порятунку нагадали громадянам правила пожежної безпеки при експлуатації побутової техніки та електрообігрівачів, при користуванні пічним опаленням, газовим обладнанням, закликали вчасно ремонтувати прилади і системи обігріву, не перевантажувати електромережу та не обігрівати оселі саморобними електрокамінами.

Окремо зупинилися на тому, що важливо регулярно перевіряти стан вентиляційних та димових каналів і бажано не перекривати їх з метою збереження тепла в оселі. 

Крім цього, рятувальники нагадали жителям Вільшанки про необхідність дбати про безпеку дітей: не залишати їх без нагляду, навчати правилам, розповідати про негативні наслідки необережної поведінки та порушення правил.
На завершення розмови громадянам вручили застережні листівки та побажали затишку й безпеки в оселях.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool