У відділеннях Нової пошти на Кіровоградщині відтепер можна розрахуватись за послуги банківськими картками

Березень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 941 | Коментарі: 0

19 відділень Нової пошти  Кропивницького, міст Олександрії та Світловодська встановили POS-термінали ПриватБанку. Відтепер клієнти Нової пошти  мають можливість розраховуватись за послуги банківськими картками.

"Ми абсолютно безкоштовно забезпечуємо приймати оплату по картках у будь-якій торгівельно-сервісній точці, незалежно від розміру та обігу бізнесу. Весь процес установки сервісу, від підписання договору до прийому перших платежів, займає не більше трьох робочих днів, - розповідає керівник направлення “Еквайринг” Кіровоградської філії ПриватБанку Наталія Сергієнко. - Еквайринг ПриватБанку надає нашим партнерам унікальну можливість повністю автоматизувати прийом та облік платежів".

Програмно-апаратний эквайринговий комплекс ПриватБанку має сертифікат сумісності з найпопулярнішим на території СНД програмним комплексом бухгалтерського і товарного обліку "1С: Підприємство 8". Пряме підключення POS-терміналів банку до робочих місць касирів дозволяє торговим і сервісним підприємствам забезпечувати швидкий і якісний прийом платежів по картах, уникати помилок при ручному введенні суми платежу.

“Наші клієнти отримують ще й ряд додаткових послуг, - додає Наталія Володимирівна. - Підприємство-партнер отримує “розумні виписки” – інформацію про соціально-демографічні та транзакційні дані клієнтів, можливість контролювати кількість послуг через IVR-опитування клієнтів, які здійснили оплату чарез термінал, взяти участь у програмах лояльності “Бонус Плюс” або Дисконтний клуб “ПриватБанк VIP”, а також підключитися до програми “Оплата частинами. Без переплат” або “Миттєва розстрочка”.

В Кіровоградській області в торгівельно-сервісній мережі встановлено майже 3 тис. POS-терміналів ПриватБанку, через які лише за15 днів березня пройшло більше 540 тис транзакцій (у 2016 році - 500 тис. транзакцій) на суму 69,6 млн грн. У минулому році за аналогічний період сума транзакцій становила 58 млн. грн.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool