У трьох громадах Кіровоградщини провели рейди (ФОТО)

Травень 02, 2023 | Новини | Переглядів: 1449 | Коментарі: 0

Фахівці місцевих підрозділів пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини здійснили профілактичне відпрацювання житлового сектора у Голованівській, Благовіщенській та Вільшанській громадах.

У трьох громадах Кіровоградщини провели рейди

У трьох громадах Кіровоградщини провели рейди

У трьох громадах Кіровоградщини провели рейди


Спілкуючись з громадянами, рятувальники закликали реагувати на сигнали повітряної тривоги і шукати прихистку в захисних спорудах або у приміщеннях, які відповідають правилу двох стін.

А ще нагадали алгоритм дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Нагадали надзвичайники й про пожежну безпеку під час користування побутовими електричними приладами та газовим обладнанням. Акцентували увагу на тому, що потрібно обов’язково перевіряти стан електромережі і вентиляції у будинку та забезпечувати вільний доступ кисню в приміщення, щоб не допустити накопичення у приміщенні чадного газу.

Увагу господарів приватних обійсть та дачних ділянок звернули на заборону спалювати суху траву та сміття поблизу будівель та споруд. Оскільки нерідкісні випадки, коли найменший порив вітру та недогляд за вогнищем спричиняли пожежі.

На завершення розмови рятувальники надали громадянам застережні листівки, у яких наводяться поради з питань безпечної життєдіяльності.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool