У Світловодську для учнів провели правовиховні заходи

Вересень 28, 2018 | Новини | Переглядів: 750 | Коментарі: 0

Інспектор ювенальної превенції місцевого відділу поліції відвідав два навчальні заклади, де поспілкувався з дітьми на правову тематику.

У школі № 7 поліцейський зустрівся з учнями 4 класу. Під час бесіди нагадав діткам про необхідність безумовного дотримання правил дорожнього руху, зокрема щодо обов’язкового користування пішохідними переходами.

Крім того, інспектор запропонував дітям розглянути на спеціальних картках дорожні знаки та розповів про їхнє значення.
Також правоохоронець провів зустріч із учнями 6 класу школи № 5, у ході якої спілкувався з дітьми про їх права та обов’язки. Застеріг неповнолітніх від протиправних вчинків та роз’яснив, що за них нестимуть адміністративну відповідальність дорослі.

Наприкінці заходу поліцейський закликав дітей до відповідальної поведінки як вдома, так і в навчальних закладах, ввічливого ставлення один до одного.

За матеріалами Світловодського відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool