У Світловодському районі Андрій Балонь зустрівся з мешканцями Власівки

Січень 04, 2020 | Новини | Переглядів: 1276 | Коментарі: 0

Очільник Кіровоградської ОДА Андрій Балонь провів зустріч із мешканцями Власівки під час робочого візиту в Світловодський район. Темою спілкування стала їх ініціатива приєднатися до Полтавщини.

"Під час зустрічі з людьми з'ясував їх мотиви стати частиною Полтавської області. Основна причина цього бажання полягала в гострій проблемі в комунікації між Світловодською міською радою і Власівською селищною радою", - розповів очільник ОДА.

Андрій Балонь відзначив, що проінформував про ситуацію, яка склалась, Офіс Президента, Уряд, Міністерство розвитку громад і територій України, а також профільний комітет Верховної Ради.

"Поки законодавець приймає рішення з цього приводу, готовий бути драйвером позитивних змін і закликаю мешканців селища вести діалог із обласною владою та спільно вирішувати проблеми", - резюмував Андрій Балонь.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool