У школі в селищі Побузьке Голованівського району на 90 відсотків завершили утеплення фасаду

Серпень 14, 2020 | Новини | Переглядів: 1071 | Коментарі: 0

У селищі Побузьке Голованівського району продовжуються роботи з реконструкції школи. Наразі підрядники на 90% завершили роботи з утеплення фасаду та заміни вікон.

Про це повідомив перший заступник голови ОДА Ігор Кузьмін.

«Програма Президента України «Велике будівництво» на Кіровоградщині триває. Один із об’єктів – загальноосвітній навчальний заклад у Побузькому. Це єдина школа в селищі, вона розрахована орієнтовно на 600 учнів. Реконструкція триває уже кілька років, важливо нарешті завершити всі роботи, щоб діти мати можливість навчатись у комфортних умовах», – наголосив Ігор Кузьмін.
Наступний етап реконструкції – проведення внутрішніх робіт. Зокрема в закладі відремонтують спортивну та актову зали, санвузли та класні кімнати.

У селищі Побузьке Голованівського району продовжуються роботи з реконструкції школи.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool