У школах Кіровограда розпочались профілактичні акції

Квітень 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1147 | Коментарі: 0

Кіровоградським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, в рамках діяльності спеціалізованого формування «Мобільний консультаційний пункт соціальної роботи» розпочато проведення профілактичних заходів в загальноосвітніх навчальних закладах міста.

Як повідомив директор Центру Олег Краснокутський, дані заходи спрямовані на профілактику негативних явищ у дитячому та молодіжному середовищі, які останнім часом набувають жахливих розмірів.
Окрім спеціалістів Центру у проведенні лекцій, бесід, тренінгів, відеолекторіїв беруть участь і представники громадських та благодійних організацій міста.
Так 28 березня 2012 року, для учнів ЗОШ № 35, Кіровоградським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та благодійним фондом «Повернення до життя» проведено заходи з профілактики вживання шкідливих речовин, безпечних статевих стосунків, правової тематики та роз’яснено, які наслідки можуть бути через захоплення шкідливими звичками.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool