You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

У результаті проведення оперативно-профілактичних заходів «Літо-2011» правоохоронці склали 592 адмінпротоколи

Вересень 08, 2011 | Новини | Переглядів: 1332 | Коментарі: 0

З 1 червня по 31 серпня на території Кіровоградщини проходили загальнодержавні оперативно-профілактичні заходи «Літо-2011». Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області


З червня в області працювали 8 стаціонарних оздоровчих таборів та 538 – на базах загальноосвітніх шкіл. Усі вони перед відкриттям були обстежені щодо готовності до прийому та оздоровлення дітей спеціальною комісією, до складу якої входили і правоохоронці. Протягом 3-х місяців у таборах оздоровилось майже 39,5 тисяч дітей.
До проведення заходів залучались працівники всіх галузевих підрозділів органів внутрішніх справ області. Надзвичайних подій та нещасних випадків за участю дітей у стаціонарних таборах відпочинку зафіксовано не було. Самовільно залишили табори 4 неповнолітніх, яких працівники міліції протягом доби знайшли і повернули до закладів відпочинку. Загалом, під час літніх канікул до ОВС надійшло 38 повідомлень про зникнення дітей, усі вони були знайдені правоохоронцями.
За час проведення профілактичних заходів «Літо-2011» працівники міліції перевірили заклади торгівлі, які розташовані поблизу таборів відпочинку, щодо виявлення фактів продажу алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім. Також з метою попередження злочинів і правопорушень відпрацьовувались комп’ютерні клуби та розважальні заклади. Співробітниками кримінальної міліції у справах дітей складено 592 адміністративні протоколи, з них 88 відносно неповнолітніх. Найбільше - за ст. 178 КУпАП (розпивання алкогольних та слабоалкогольних напоїв). Окрім того, стосовно дорослих складено 200 адмінматеріалів за доведення неповнолітнього до стану сп'яніння (ст. 180 КУпАП).
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool