У результаті проведення оперативно-профілактичних заходів «Літо-2011» правоохоронці склали 592 адмінпротоколи

Вересень 08, 2011 | Новини | Переглядів: 1316 | Коментарі: 0

З 1 червня по 31 серпня на території Кіровоградщини проходили загальнодержавні оперативно-профілактичні заходи «Літо-2011». Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області


З червня в області працювали 8 стаціонарних оздоровчих таборів та 538 – на базах загальноосвітніх шкіл. Усі вони перед відкриттям були обстежені щодо готовності до прийому та оздоровлення дітей спеціальною комісією, до складу якої входили і правоохоронці. Протягом 3-х місяців у таборах оздоровилось майже 39,5 тисяч дітей.
До проведення заходів залучались працівники всіх галузевих підрозділів органів внутрішніх справ області. Надзвичайних подій та нещасних випадків за участю дітей у стаціонарних таборах відпочинку зафіксовано не було. Самовільно залишили табори 4 неповнолітніх, яких працівники міліції протягом доби знайшли і повернули до закладів відпочинку. Загалом, під час літніх канікул до ОВС надійшло 38 повідомлень про зникнення дітей, усі вони були знайдені правоохоронцями.
За час проведення профілактичних заходів «Літо-2011» працівники міліції перевірили заклади торгівлі, які розташовані поблизу таборів відпочинку, щодо виявлення фактів продажу алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім. Також з метою попередження злочинів і правопорушень відпрацьовувались комп’ютерні клуби та розважальні заклади. Співробітниками кримінальної міліції у справах дітей складено 592 адміністративні протоколи, з них 88 відносно неповнолітніх. Найбільше - за ст. 178 КУпАП (розпивання алкогольних та слабоалкогольних напоїв). Окрім того, стосовно дорослих складено 200 адмінматеріалів за доведення неповнолітнього до стану сп'яніння (ст. 180 КУпАП).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool