У перші дні весни рятувальники продовжують витягувати авто з узбіччя доріг (ФОТО)

Березень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1355 | Коментарі: 0

Останніми днями водії, які потрапили у скрутну ситуацію на дорозі, зверталися за допомогою до рятувальників. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Так, 2 березня поблизу села Більшовик Долинського району рятувальники відбуксирували на проїжджу частину автомобіль «швидкої», який з’їхав на узбіччя. Медики вчасно дісталися до села Катеринівка, де надали допомогу 82-річній пенсіонерці із серцевим нападом.
Цієї ж доби на трасі Кіровоград-Платонове в Кіровоградському районі рятувальники вилучили з узбіччя і автомобіль «Volkswagen». На вихідних таку ж допомогу працівниками Олександрівського райвідділу УМНС надано поблизу села Веселе водієві мікроавтобусу «Ford Transit», що їхав з товаром у один з магазинів райцентру.
Управління МНС в області нагадує, якщо ви потрапили на автомобілі у сніговий замет, необхідно зупинитися, укрити двигун зі сторони радіатора, періодично розгортати сніг та повідомити про ваше місцезнаходження до Служби порятунку.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool