У Новомиргородському районі на водоймі загинув чоловік

Серпень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 874 | Коментарі: 0

Про це 14 серпня о 9.43 працівників державної пожежно-рятувальної частини №25 м. Новомиргорода поінформував черговий райвідділу УМВС в області. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Надзвичайна подія сталась біля греблі на ставку села Оситняжки. На водоймі у результаті власної необережності загинув 60-річний місцевий житель. Односельчани витягли тіло загиблого на берег за допомогою човна.
Причина загибелі встановлюється.
Шановні громадяни! Не зважаючи на постійні попередження про небезпеку легковажної поведінки під час відпочинку на воді, люди продовжують нехтувати правилами, у результаті - травмуються і гинуть. Нагадуємо: не можна купатись у недозволених місцях, пірнати у місцях зі скелястим дном, заходити у воду в нетверезому стані або після тривалого перебування на сонці у полуденний час, залишати без нагляду дітей купатись у воді, допускати бурхливі й небезпечні ігри, користуючись плавзасобами.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool