You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

У лісопаркових зонах Кропивницького відбулися рейди (ФОТО)

Липень 13, 2024 | Новини | Переглядів: 452 | Коментарі: 0

Сьогодні, 13 липня, рятувальники, поліцейські та лісівники рушили до лісопаркових зон обласного центру, аби поспілкуватися з громадянами та нагадати їм правила поведінки під час відпочинку на лоні природи.

Особливу увагу співрозмовників учасники рейду звертали на дотримання правил пожежної безпеки у лісах, парках, відкритих територіях населених пунктів та поза їх межами. Також кропивничан попередили про загрози воєнного часу, зокрема нагадали правила поведінки у разі знаходження боєприпасів, сучасних чи застарілих, та їх не менш небезпечних уламків. А ще закликали не ігнорувати сигналів про повітряну тривогу та щоразу прямувати до укриттів або скористатися правилом двох стін у приміщенні.

У лісопаркових зонах Кропивницького відбулися рейди (ФОТО)

У лісопаркових зонах Кропивницького відбулися рейди (ФОТО)

У лісопаркових зонах Кропивницького відбулися рейди (ФОТО)

У лісопаркових зонах Кропивницького відбулися рейди (ФОТО)

Батькам рекомендували не залишати без нагляду дітей, в тому числі й на відпочинку. Адже дитячі пустощі з вогнем часто спричиняють пожежі.
Під час рейду лісопарковими зонами рятувальники підняли у повітря квадрокоптер. Завдяки сучасним технологіям набагато ефективнішою стала робота з моніторингу територій та виявлення займань на ранній стадії.

У разі виявлення загорання громадян закликали одразу телефонувати до Служби порятунку за номером «101». А тематичні листівки застережного характеру, які рятувальники вручали співрозмовникам, зможуть нагадати їм важливі правила безпеки. Також кожен, хто трапився на шляху учасників рейду, отримав новий випуск газети «Палаючі новини». Для наймолодших кропивничан підготували яскраві листівки від UNICEF, які допоможуть їм поринути у літні пригоди без шкоди.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool