У Кропивницькому з’являться нові «Лежачі поліцейські»

Липень 29, 2021 | Новини | Переглядів: 852 | Коментарі: 0

Після того, як вулицю Кропивницького відремонтували, рух тут став дуже жвавим. Місцеві жителі звернулись до міського голови Андрія Райковича з проханням обмежити швидкість руху для авто в районі будинку 81

 Адже неподалік нього - пішохідний перехід, де ходить багато дітей до трьох дитячих садочків та шкіл № 26 і 34.

Очільник міста дав доручення головному управлінню житлово комунального господарства опрацювати це питання, та створити умови, щоб рух пішоходів тут став безпечним. Питання розглянули члени комісії з безпеки дорожнього руху.

- В результаті прийнято рішення встановити 2 пристрої примусового зниження швидкості біля цього перехрестя. На це з міського бюджету виділили 55 тисяч гривень, - розповіла заступниця начальника ГУ ЖКГ Юлія Яндович. – Встановлять також відповідні дорожні знаки. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool