У Кропивницькому з’явилась відкрита книжкова панорама «Books авеню»

Січень 16, 2019 | Новини | Переглядів: 1071 | Коментарі: 0

Чого тільки не придумають бібліотекарі, щоб залучити користувачів до читання і книги! Ось і у філії №18 (101 мікрорайон) з’явилась відкрита книжкова панорама «Books авеню», яка відразу стала популярною і таки привернула увагу відвідувачів.

Бажаючі читають і спілкуються під «книжковим» ліхтарем чи відпочивають на лавці. А головне, звертають увагу на вказівники, цікавляться їх направленнями і беруть до рук книги.

Один із вказівників показує на читальний зал і веде до Арт-студії, де на учасників чекають цікаві виставки і майстер-класи.

Зробити селфі чи поспілкуватись біля ліхтаря – фішка і реклама філії. Читати модно, корисно і сучасно! Бібліотекарі допоможуть і порадять.

Звертайтесь! Уся інформація для вас!

У Кропивницькому, книжкова панорама, «Books авеню»,

Резніченко В.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool