У Кропивницькому знову намагались обікрасти школу

Листопад 17, 2016 | Новини | Переглядів: 837 | Коментарі: 0

Завдяки спрацюванню сигналізації, встановленої в одному з навчальних закладів у центрі міста, та прибуттю на місце поліцейських, злодію не вдалося викрасти телевізор.

Наряд поліції охорони виїхав за викликом напередодні близько 5-ї години ранку. У холі школи до поліцейських звернувся охоронник, який розповів, що в одному з класів почув шум, після чого терміново натиснув «тривожну кнопку».

Поліцейські здійснили обстеження приміщень. В одному з них виявили відкрите вікно та пошкоджене кріплення телевізора. Наряд також невідкладно здійснив відпрацювання і прилеглої до школи території. Як з’ясувалося, сполоханий приїздом працівників поліції крадій зник.

Представник адміністрації навчального закладу, що прибув на місце, повідомив, що всі цінні предмети в класі є в наявності, та висловив вдячність працівникам групи затримання за оперативне реагування на спрацювання сигналізації.

Загалом під технічною охороною поліції охорони в області знаходиться 82 навчальних заклади, з яких 47 – у місті Кропивницький.

Управління поліції охорони в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool