У Кропивницькому займуться упорядкуванням реклами на території міста

Грудень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 672 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет міської ради Кропивницького відтермінував впровадження зміни вартості оренди місця, що перебуває у комунальній власності, для розташування рекламних засобів.

При цьому. саме виконком виступив ініціатором наведення порядку в царині діяльності рекламних агенцій на території обласного центру.
Проект рішення, який передбачає підвищення у 2,5 рази ставок оренди вніс на розгляд виконкому міської ради начальник управління містобудування та архітектури Вадим Мездрін.

Вадим Мездрін відзначив, що тарифи на оренду місця розташування рекламних конструкцій не змінювалися із 2008 року. Аналіз ситуації в інших містах України та розрахунки показали необхідність встановлення орендних ставок під сіті-лайти збільшити до 65 грн за м.кв. а за оренду парканів, опор, огороджень - 40 грн. за м.кв.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

У той же час члени виконкому запропонували доопрацювати документ, передбачивши в ньому, крім встановлення тарифів і механізм вирішення проблеми хаотичного розміщення реклами у центральній історичній частині міста.
За інформацією Вадима Мездріна, така концепція вже розроблена і перебуває на стадії погоджень.

З пропозицією відтермінування прийняття рішення до членів виконкому звернулася і голова обласної організації Спілки рекламістів України Ірина Саєнко. За її словами, підвищення тарифів саме тепер надзвичайно боляче вдарить по рекламних агенціях і багато з них не витримають додаткового фінансового навантаження.

За пропозицією міського голови виконком відтермінував на два місяці прийняття рішення і дав час спеціалістам управління містобудування та архітектури спільно із рекламістами доопрацювати документ.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool