У Кропивницькому затримали чоловіка, який перебував у розшуку

Грудень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1039 | Коментарі: 0

33-річний мешканець Кропивницького підозрюється у скоєнні низки майнових злочинів – грабежів та шахрайств. Чоловіка зупинив для перевірки документів наряд поліції, що прибув за тривожним викликом.

Нині особу перевіряють на причетність до скоєння подібних злочинів. Протягом кількох місяців непрацюючий громадянин вештався вулицями обласного центру і цікавився виключно чужими мобільними телефонами.

Його увагу привертали люди, які несли засіб зв’язку в руках, або розмовляли дорогою. Відслідковуючи майбутню жертву, в залежності від її фізичних даних, зловмисник або відбирав потрібну йому річ силою, або ж просив зателефонувати і відразу втікав.
Аби заробити гроші, крадені мобільні зловмисник продавав випадковим людям за заниженою ціною. Отримані кошти, витрачав на власні потреби.

Нині громадянин дає пояснення слідчим. За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж» та ч.2 ст.190 ККУ «Шахрайство». За ці дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Працівники поліції звертаються до громадян: будьте обережними та уважними, не довіряйте випадковим перехожим, не користуйтеся мобільними телефонами у місцях з великим скупченням людей без крайньої потреби. Якщо вже сталася неприємність – негайно звертайтеся до поліції.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool