У Кропивницькому запрацювала автошкола для осіб з інвалідністю

Липень 12, 2023 | Новини | Переглядів: 827 | Коментарі: 0

Це унікальні школи, які реалізовані МВС України в рамках ініціативи Першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів».

Вони покликані створити рівні можливості для кожного, хто бажає навчитися керувати автомобілем – надаючи цілісну та якісну державну послугу.

Автошкола надає можливість навчатися як індивідуально, так і у складі змішаних інклюзивних груп, які об’єднують як осіб з інвалідністю, так і без інвалідності. Усього на навчання майбутніх водіїв з інвалідністю виділяють 11 тижнів, з яких 4 тижні - теоретичне навчання та 7 – практичне. В одній групі буде не більше 30 осіб.   

Записуйтесь на навчання та отримуйте послуги з водіння зручно та доступно за адресою: Донецький державний університет внутрішніх справ. Кіровоградська область, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 1.
Тел.: 096 082 49 21; (097) 517-88-82; (066) 857-00-47 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool