You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

У Кропивницькому запрацювала автошкола для осіб з інвалідністю

Липень 18, 2023 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

Про це повідомила під час брифінгу у Кіровоградській ОВА проректор ДонДУВС, полковник поліції, Олена Волобуєва.

Станом на сьогодні в автошколі проходять навчання дві особи з інвалідністю. Загальний ліцензійний обсяг слухачів, які можуть одночасно навчатися в автошколі – 60 осіб.

"Головне, щоб у особи з інвалідністю була медична довідка, що немає протипоказань для керування автомобілем. Навчання триває 10 тижнів. Усі необхідні умови для безбар’єрного навчання у нас створені. Крім того, ми відкриті для будь-яких слухачів. У нас навчаються і курсанти, і їх батьки, і просто пересічні громадяни," - зазначила Олена Волобуєва.

Нагадаємо, за ініціативи першої леді України Олени Зеленської "Без бар’єрів" в Україні працює Національна стратегія зі створення безбар’єрного простору до 2030 року.

Джерело, фото Ігоря Філіпенка.

 


 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool