У Кропивницькому запрацювала автошкола для осіб з інвалідністю

Липень 18, 2023 | Новини | Переглядів: 894 | Коментарі: 0

Про це повідомила під час брифінгу у Кіровоградській ОВА проректор ДонДУВС, полковник поліції, Олена Волобуєва.

Станом на сьогодні в автошколі проходять навчання дві особи з інвалідністю. Загальний ліцензійний обсяг слухачів, які можуть одночасно навчатися в автошколі – 60 осіб.

"Головне, щоб у особи з інвалідністю була медична довідка, що немає протипоказань для керування автомобілем. Навчання триває 10 тижнів. Усі необхідні умови для безбар’єрного навчання у нас створені. Крім того, ми відкриті для будь-яких слухачів. У нас навчаються і курсанти, і їх батьки, і просто пересічні громадяни," - зазначила Олена Волобуєва.

Нагадаємо, за ініціативи першої леді України Олени Зеленської "Без бар’єрів" в Україні працює Національна стратегія зі створення безбар’єрного простору до 2030 року.

Джерело, фото Ігоря Філіпенка.

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool