У Кропивницькому вшанували пам’ять правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків

Серпень 22, 2017 | Новини | Переглядів: 1370 | Коментарі: 0

Сьогодні, 22 серпня, в Нацполіції Кіровоградщини відбулися відповідні заходи за участі очільника обласного главку Сергія Кондрашенка, представників керівництва міста, правоохоронних відомств, духовенства, а також рідних загиблих, працівників поліції та військовослужбовців Нацгвардії України.

Світлу пам’ять правоохоронців, які віддали своє життя, захищаючи Батьківщину і свій народ, присутні вшанували хвилиною мовчання.
Керівник поліції області Сергій Кондрашенко звернувся до родин, які втратили найрідніших, та запевнив, що вони завжди можуть розраховувати на допомогу з боку відомства.

«Від усього колективу хочу вклонитися батькам, дружинам та дітям наших загиблих колег за неймовірну мужність і сили, які їм довелося у собі знайти, аби пережити трагедію. Ви завжди можете розраховувати на нашу підтримку», - зазначив Сергій Григорович.

Під час заходів Єпископ Кропивницький та Голованівський Марк відслужив молебень.

Цього ж дня працівники поліції на знак шани загиблим Героям поклали квіти до пам’ятного знаку Бійцям правопорядку.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool