У Кропивницькому вшанували пам'ять Миколи Єрмакова

Вересень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 827 | Коментарі: 0

Сьогодні, 22 вересня, в Управлінні ДСНС України у Кіровоградській області вшанували пам'ять видатного вогнеборця Кіровоградщини Миколи Івановича Єрмакова. У день 79-ї річниці з дня його народження до меморіальної дошки на фасаді Управління були покладені квіти.

Полковник внутрішньої служби Микола Іванович Єрмаков – легендарний очільник відділу пожежної охорони нашого краю, - назавжди залишиться для усіх нас людиною, яка наповнювала світ добрими справами та випромінювала невичерпну життєву енергію.

Його завзяття та відвага, рішучість та відданість улюбленій справі завжди були взірцем для оточуючих. Саме під час керування Миколи Івановича наш гарнізон став одним із найпотужніших в Україні. Він вклав багато праці у розбудову матеріально-технічної бази пожежно-рятувальної служби області, наполегливо втілював програму модернізації зв’язку у пожежних частинах, дбав про створення належних умов несення служби бійцями гарнізону та забезпечення власним житлом їх родин, розвиток пожежно-прикладного спорту та підвищення авторитету пожежної охорони.

Дня нього у професійній діяльності не існувало дрібниць. Разом з тим він був зразковим сім’янином, понад усе любив дітей, онуків та правнуків. 

Для усіх рятувальників Кіровоградщини Микола Єрмаков був і завжди буде людиною з великої букви, легендарним пожежним та зразком високого професіоналізму.

У Кропивницькому вшанували пам'ять Миколи Єрмакова

У Кропивницькому вшанували пам'ять Миколи Єрмакова

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
    


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool