У Кропивницькому впродовж вихідних відбудеться безкоштовна імунізація від коронавірусу

Червень 10, 2021 | Новини | Переглядів: 842 | Коментарі: 0

У Кропивницькому працюватиме центр масової вакцинації населення протягом 12 та 13 червня. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я Олег Рибальченко.

«Центр масової вакцинації населення працюватиме за адресою: проспект Студентський, 19 – санаторій-профілакторій «Юність» ЦДПУ ім. Володимира Винниченка. Вакцинацію проводитимуть мобільні бригади Центру первинної медико-санітарної допомоги №1. Імунізація проводитиметься вакциною CoronaVac безкоштовно в порядку живої черги», - повідомив директор департаменту.

За його словами, пріоритет надаватиметься громадянам, які зареєстровані на проведення вакцинації в додатку «Дія», особам віком від 60 років, з груп ризику. Наразі сімейні лікарі проводять активну роботу для сповіщення цього контингенту населення про можливість вакцинації.

Олег Рибальченко також додав, що усі, хто бажає отримати безкоштовну імунізацію в центрі масової вакцинації населення, повинні мати при собі паспорт.

Нагадаємо, на Кіровоградщині, впродовж останньої доби вакцинували 1699 жителів. Особи, яким зробили два щеплення від COVID-19, вже можуть отримати міжнародне свідоцтво про вакцинацію. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool