У Кропивницькому вперше оформлено одночасно ID-картку і закордонний паспорт

Травень 24, 2022 | Новини | Переглядів: 1480 | Коментарі: 0

З 23 травня підрозділи Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області розпочали одночасно оформлювати ID-картку та закордонний паспорт.

Сьогодні першою скористалась такою комплексною послугою пані Тетяна. Вона взяла шлюб і звернулась до Управління ДМС аби одночасно за зміною прізвища обміняти паспорт громадянина України та оформити закордонний паспорт. Жінка говорить, що така послуга дуже зручна і економить час, а вся процедура оформлення зайняла до 10 хвилин.

Нова послуга вдвічі скорочує час очікування виготовлення паспортних документів. Отримати її можна, звернувшись до найближчого підрозділу Міграційної служби області, незалежно від реєстрації місця проживання.
Скористатися послугою можна при оформленні ID-картки вперше в 14 років, у разі втрати документів або їх обміну у зв’язку із зміною персональних даних.
Вартість оформлення документів складатиме 1105 грн у разі оформлення протягом 20 робочих днів (ID-картки – 372 грн та закордонного паспорта 733 грн) та у терміновому порядку протягом 7 робочих днів 1583 грн (ID-картки – 498 грн та закордонного паспорта 1085 грн). При оформлені ID-картки вперше у 14 років сплачується лише послуга оформлення закордонного паспорта.

 

Управління ДМС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool