У Кропивницькому водій напідпитку заснув за кермом та скоїв ДТП

Вересень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 683 | Коментарі: 0

Вчора близько 21-ї години поліцейські отримали виклик про те, що на вулиці Михайлівська сталася ДТП. За вказаною адресою прибули інспектори та з’ясували всі обставини пригоди.

Виявилось, що по вулиці Михайлівська від вулиці Верхня Пермська рухався автомобіль Citroen, водій якого не дотримався безпечного інтервалу, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем ЗАЗ-Daewoo, який рухався йому на зустріч. Водій Citroen’a зізнався, що заснув за кермом та прокинувся лише від скреготу металу.

На щастя ніхто з учасників пригоди травмований не був. За скоєння ДТП інспектори склали на водія Citroen’a протокол за ст.124 КУпАП. Також патрульні виявили у горе-керманича ознаки алкогольного сп’яніння. Водій погодився пройти освідування на алкотестері Драгер на місці. Результат показав 2,55 проміле, що майже в 13 разів більше допустимої норми. Патрульні склали на водія протокол за ч.1 ст.130 КУпАП.

❗️Нагадуємо, що водієві категорично забороняється керувати транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння або перебувати при цьому під впливом наркотичних чи токсичних речовин. Також заборонено керувати у хворобливому стані, у стані стомлення, а також перебуваючи під впливом лікарських препаратів, що знижують швидкість реакції і увагу


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool