У Кропивницькому висадили 200 кущів троянд (ФОТО)

Травень 03, 2023 | Новини | Переглядів: 1495 | Коментарі: 0

Дві сотні кущів троянд подарували небайдужі кропивничани комунальному підприємству міста Благоустрій. 

Дві сотні кущів троянд подарували небайдужі кропивничани комунальному підприємству міста "Благоустрій".

Дві сотні кущів троянд подарували небайдужі кропивничани комунальному підприємству міста "Благоустрій".


Квіти працівники підприємства одразу ж почали висаджувати на клумбах центральних вулиць обласного центру, повідомляє міська рада.

"Ці благородні квіти стануть справжньою окрасою міста. Висаджуємо троянду садово-паркову, грунто-покровну і бордюрну на клумби у середмісті, на Фортечних Валах, доповнимо круг на перехресті вулиць Андрія Матвієнка і Євгена Маланюка, де торік висаджували троянди від Покровської громади," - розповідає головна агрономка підприємства Альона Ворона.

Також вона повідомила, що вже найближчими днями на площі Героїв Майдану з’явиться "вишиванка" з білої і фіолетової петунії, заквітнуть клумби на Соборній площі та перед міською радою, а також в інших районах міста. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool