У Кропивницькому відзначили кращих театралів фестивалю «Вересневі самоцвіти»

Вересень 27, 2021 | Новини | Переглядів: 1260 | Коментарі: 0

Учора, 26 вересня, на церемонії закриття 51-го всеукраїнського театрального фестивалю « Вересневі самоцвіти» відзначили найкращих театралів - учасників фестивалю премією «Корифеї українського театру».

Нагороди переможцям вручили голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна та очільник обласної ради Сергій Шульга.

Протягом фестивалю члени жюрі визначали кращих у низці номінацій.

Зокрема, в номінації "За краще виконання чоловічої ролі" перемогу отримав Василь Остафійчук за виконання ролі Тев'є у виставі "Тев'є-молочник" Миколаївського академічного художнього російського театру. Першість у номінації "За кращу режисерську роботу" отримав Дмитро Чиборак, режисер Коломийського академічного українського драматичного театру ім. Івана Озаркевича.

Номінацію "За кращу виставу" присуджено виставі "Іду за вас" Кіровоградського обласного музично-драматичного театру ім. М.Кропивницького, а в номінації за краще виконання жіночої ролі переміг Юрій Муквич за виконання ролі баби Прісі у виставі "Експерементаріум" Ніжинського академічного драматичного театру ім.М. Коцюбинського.

на церемонії закриття 51-го всеукраїнського театрального фестивалю « Вересневі самоцвіти» відзначили найкращих театралів


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool