У Кропивницькому відвідали роботодавців, які мають високі ризики використання нелегальної праці

Червень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 774 | Коментарі: 0

Інспектори праці протягом минулого тижня здійснили 115 відвідувань роботодавців міста Кропивницького, які мають високі ризики використання неоформлених працівників.

Під час відвідувань інспектори проводили роз’яснювальну роботу - інформували роботодавців та працівників про найбільш ефективні способи дотримання законодавства про працю. Деякі відвідування проводились спільно з представниками військового комісаріату та патрульної поліції.

Відвідування роботодавців, які здійснюють діяльність в центрі міста Кропивницького (центральний ринок та сквер біля центрального ринку), показали, що більшість кіосків не мають куточка споживача, а працівники знають лише представника роботодавця, який поставляє продукти харчування.

Встановлено, що діяльність в центрі міста Кропивницького здійснюють громадяни без реєстрації підприємницької діяльності (або після припинення такої діяльності). Також було складено акт про неможливість проведення інспекційного відвідування, який направлено керівнику одного з підприємств поштою. До патрульної поліції міста Кропивницького направлено запит на надання відео з камер представників поліції.

Після отримання відповіді буде вирішено питання необхідності подання заяви про кримінальний злочин.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool