У Кропивницькому відвідали роботодавців, які мають високі ризики використання нелегальної праці

Червень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 686 | Коментарі: 0

Інспектори праці протягом минулого тижня здійснили 115 відвідувань роботодавців міста Кропивницького, які мають високі ризики використання неоформлених працівників.

Під час відвідувань інспектори проводили роз’яснювальну роботу - інформували роботодавців та працівників про найбільш ефективні способи дотримання законодавства про працю. Деякі відвідування проводились спільно з представниками військового комісаріату та патрульної поліції.

Відвідування роботодавців, які здійснюють діяльність в центрі міста Кропивницького (центральний ринок та сквер біля центрального ринку), показали, що більшість кіосків не мають куточка споживача, а працівники знають лише представника роботодавця, який поставляє продукти харчування.

Встановлено, що діяльність в центрі міста Кропивницького здійснюють громадяни без реєстрації підприємницької діяльності (або після припинення такої діяльності). Також було складено акт про неможливість проведення інспекційного відвідування, який направлено керівнику одного з підприємств поштою. До патрульної поліції міста Кропивницького направлено запит на надання відео з камер представників поліції.

Після отримання відповіді буде вирішено питання необхідності подання заяви про кримінальний злочин.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool