У Кропивницькому відкрили виставку Андрія Шварка

Червень 24, 2021 | Новини | Переглядів: 1439 | Коментарі: 0

24 червня 2021 року в Музеї мистецтв розгорнуто експозицію творів «Абстрактні виміри дійсності» молодого художника Андрія Шварка.

Шварко Андрій Володимирович народився 10 грудня 1989 року в с.Дмитрівка Знам’янського району Кіровоградської області. В дитинстві й підлітковому віці захопився малюванням. Після закінчення школи вступив до вузу - Кіровоградського національного технічного університету на факультет автоматики та енергетики. Отримав вищу освіту та диплом спеціаліста. На даний час Андрій працює інженером-технологом у локомотивному депо м. Знам’янка.

До написання картин Андрія підштовхнула ідея розписати частину стіни акриловими фарбами в квартирі, а згодом він вирішив спробувати намалювати абстракції на полотні. Поступово назріло рішення продовжити втілювати свої оригінальні задуми: митець створив десятки картин в стилі абстракціонізму, які вже зацікавили багатьох людей і мають попит серед друзів. Кожна картина має власний творчий почерк і несе певний меседж до суспільства. До речі, роботи молодого митця експонуються вперше.

В експозиції «Абстрактні виміри дійсності» представлено дев’ять робіт Андрія Шварко, які є відображенням настрою молодого художника – «Далі Арт», «Полум’я вічності», «Останній захід», «Рутина», «Їсти подано», «Податок на повітря», «Льодовик», «Чума» та «Міраж» (2021).

відкрили виставку Андрія Шварка

відкрили виставку Андрія Шварка

Леся Нестройна


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool