You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

У Кропивницькому відкрили нову точку доступу безпекових знань (ВІДЕО)

Грудень 22, 2023 | Новини | Переглядів: 756 | Коментарі: 0

Вже вдруге цього тижня кропивницькі рятувальники долучаються до відкриття класу безпеки в закладі освіти. 

Ліцей “Сокіл” запросив на входини до нової точки доступу безпекових знань своїх незмінних партнерів - надзвичайників та поліцейських.

Окрім належного оформлення усіх чотирьох локацій нова безпекова лабораторія може пишатися й своїм технічним забезпеченням. Адже у навчанні сучасної молоді не останню роль відіграють новітні технології. За допомогою мультимедійного обладнання та комп’ютерної техніки навчання цілком можливо перетворити на цікавий та захоплюючий процес.

Рятувальники та правоохоронцями провели спільне заняття з ліцеїстами з нагоди відкриття нового класу. Тематичне наповнення уроку цілком відповідало вимогам часу з поправкою на сезонні правила безпеки.

Відновивши у пам’яті головні вимоги протипожежного захисту, ліцеїсти додали до них ще й правила безпечних святкувань Різдва й Нового Року.
Всесезонні питання протимінної кампанії випала нагода досліджувати разом із сапером ДСНС. На прикладі повчальних, а часом і сумних історій, фахівцеві вдалося переконати школярів у необхідності дотримуватися алгоритму дій у разі знаходження боєприпасів та їх не менш небезпечних уламків.

А під час практичної частини уроку діти навчалися правил користування вогнегасником та охоче приміряли піротехнічне спорядження й пожежні бойовки.

У супроводі спеціалістів ювенальної превенції ГУ Нацполіції учасники заходу розглянули питання булінгу в шкільному колективі, домашнього насильства та протидії його проявам. Також підліткам повідомили про адміністративну та кримінальну відповідальність за вчинення правопорушень.

Так, завдяки спільним зусиллям громад, освітян, рятувальників та правоохоронців мережа класів безпеки на Кіровоградщині росте, зміцнюючи захисний бар’єр знань між дитиною та загрозами сучасного світу.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool