У Кропивницькому відбувся зимовий рейд

Грудень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

27 грудня у м. Кропивницькому фахівці Служби порятунку в черговий раз провели зимовий рейд для попередження громадян про небезпеку виходу на нестійку кригу.
 

Парк Перемоги – улюблене місце відпочинку жителів обласного центру не лише влітку, але й зимою, коли річка Сугоклея вкривається льодом та починає приваблювати любителів зимової риболовлі та екстремалів, які прагнуть випробувати міцність криги.

З метою розповсюдження інформації про те, як уникнути нещасних випадків на льоду та як діяти, коли опинився у крижаній ополонці, рятувальники проводили роз’яснювальні бесіди та роздавали листівки застережного характеру усім, хто в цей день вирішив випробувати долю на тонкій кризі та ризикнути заради декількох рибин своїм здоров’ям чи навіть життям.

27 грудня у м. Кропивницькому фахівці Служби порятунку в черговий раз провели зимовий рейд для попередження громадян про небезпеку виходу на нестійку кригу.

Рятувальники розповідали про ознаки нестійкої криги, наводили статистику по нещасних випадках на воді у зимовий період та пояснювали громадянам, яких заходів безпеки необхідно вжити, якщо все-таки плануєш підлідну риболовлю. Інколи найменша дрібниця – мотузка чи довга палиця – може вберегти від загибелі, а обізнаність про правила безпечної життєдіяльності не дозволить зробити необачний крок.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool