У Кропивницькому відбувся триденний семінар-нарада

Вересень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 828 | Коментарі: 0

26-28 вересня у Кропивницькому проводився семінар-нарада з посадовими особами райдержадміністрацій, об'єднаних територіальних громад, районних (міських) підрозділів управління ДСНС України в області, відповідальними за організацію та здійснення заходів цивільного захисту, начальниками відділів (управлінь) з питань цивільного захисту міськвиконкомів.

Запрошені на семінар фахівці зібрались з метою всебічно вивчити та обговорити питання щодо основних норм укриття населення в захисних спорудах, приведення їх у готовність та організації відповідної роботи на всіх ланках єдиної державної системи цивільного захисту Кіровоградської області.

Зокрема стосовно визначення потреби фонду захисних споруд цивільного захисту області та приведення їх в готовність до використання за призначенням поінформував учасників семінару головний фахівець відділу організації заходів цивільного захисту Управління ДСНС України в області капітан служби цивільного захисту Дмитро Дубров.

Поряд з тим викладачем навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області Юрієм Муконіним і завідувачем обласних та міста Кропивницький курсів удосконалення керівних кадрів Леонідом Шевченко було доведено основні вимоги щодо укриття населення в захисних спорудах цивільного захисту та порядоку проведення практичних тренувань на даних об’єктах.

Інформацію про основні вимоги щодо введення обліку фонду захисних споруд цивільного захисту довів до присутніх начальник відділу захисту населення і територій управління з питань цивільного захисту облдержадіміністрації Олег Потоцький.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool