У Кропивницькому відбувся розподіл рятувальників випускників-магістрів відомчих навчальних закладів

Грудень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 634 | Коментарі: 0

26 грудня до Управління ДСНС України у Кіровоградській області прибули випускники-магістри відомчих навчальних закладів для подальшого розподілу до місць проходження служби у пожежно-рятувальних підрозділах області.

Під час настановчої наради начальник обласного Управління ДСНС полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк звернувся до молодих фахівців із словом привітання та підтримки і зазначив, що випускники – майбутнє служби і на них покладаються великі надії, тож у перший рік варто добре зарекомендувати себе.

Слід постійно вчитись у досвідчених колег, не нехтувати можливістю звертатися за порадою та допомогою до наставників. «Пам’ятайте, що ви – частина великого колективу Служби порятунку. Тримайте честь Служби на висоті!» – завершив Віталій Миронюк.

Також з майбутніми фахівцями Служби порятунку спілкувались заступники начальника Управління та фахівці відповідно до напрямків службової діяльності.

Отже, четверо випускників-магістрів (двоє з них закінчили Харківський Національний університет ЦЗ України та один – випускник Черкаського Інституту ПБ ім. Героїв Чорнобиля) відбули до місця служби в У ДСНС в області, Маловисківський РВ та Устинівський, Онуфріївський районні сектори.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool