У Кропивницькому відбувся «Profit Day»

Жовтень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 918 | Коментарі: 0

“ Profit Day” – визначна подія для тих, хто шукає можливості працевлаштування, хто в пошуках своєї майбутньої професії, хто бажає визначитися зі своєю роботою і така подія у Кропивницькому відбувається вперше, завдяки ініціативі педагогів і учнів НВО №6.

День кар’єри організовується як з метою пошуку працівників компаніями, так і рекламування навчальних закладів і курсів, які готують молодих спеціалістів, - відзначила директор НВО №6 Надія Кравченко

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Тож у нас цікаво і старшокласникам і студентам вишів. Компанії Кропивницького мають добру нагоду знайти собі потрібних фахівців, а навчальні заклади – презентувати себе і запросити абітурієнтів.

В рамках “ Profit Day” на його учасників очікує індивідуально – діагностичні тести з профорієнтації, співбесіди з роботодавцями, презентації начальних закладів, міні-семінар “Як успішно пройти співбесіду з роботодавцем”, майстер-класи, та зустріч з успішними людьми.

Успішні люди стали родзинкою сьогоднішнього заходу. Всі, хто прийшов цього дня до НВО №6 мали унікальну нагоду поспілкуватися і вивідати таємниці кар’єрного успіху таких відомих у Кропивницькому особистостей, як Народний депутат України Костянтин Яриніч, заступник генерального директора обласної державної телерадіокомпанії Олена Кваша, власник мережі кав’ярень “Дві кави” Віктор Душак та інших.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool