У Кропивницькому відбувся «Profit Day»

Жовтень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 940 | Коментарі: 0

“ Profit Day” – визначна подія для тих, хто шукає можливості працевлаштування, хто в пошуках своєї майбутньої професії, хто бажає визначитися зі своєю роботою і така подія у Кропивницькому відбувається вперше, завдяки ініціативі педагогів і учнів НВО №6.

День кар’єри організовується як з метою пошуку працівників компаніями, так і рекламування навчальних закладів і курсів, які готують молодих спеціалістів, - відзначила директор НВО №6 Надія Кравченко

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Тож у нас цікаво і старшокласникам і студентам вишів. Компанії Кропивницького мають добру нагоду знайти собі потрібних фахівців, а навчальні заклади – презентувати себе і запросити абітурієнтів.

В рамках “ Profit Day” на його учасників очікує індивідуально – діагностичні тести з профорієнтації, співбесіди з роботодавцями, презентації начальних закладів, міні-семінар “Як успішно пройти співбесіду з роботодавцем”, майстер-класи, та зустріч з успішними людьми.

Успішні люди стали родзинкою сьогоднішнього заходу. Всі, хто прийшов цього дня до НВО №6 мали унікальну нагоду поспілкуватися і вивідати таємниці кар’єрного успіху таких відомих у Кропивницькому особистостей, як Народний депутат України Костянтин Яриніч, заступник генерального директора обласної державної телерадіокомпанії Олена Кваша, власник мережі кав’ярень “Дві кави” Віктор Душак та інших.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool