У Кропивницькому відбувся мовознавчий квест

Листопад 17, 2016 | Новини | Переглядів: 1339 | Коментарі: 0

16 листопада у бібліотеці №18 (101-й мікрорайон) відбувся мовознавчий квест «Дивослово», який бібліотекарі підготували і провели для школярів 4-В класу школи-інтернату ліцею «Сокіл» (вчитель – В’юник Лариса Анатоліївна).

Спочатку учасникам розповіли правила квесту та побажали вдало пройти усі етапи. Діти розділились на чотири команди та помандрували кожна власним маршрутом за спеціальною картою. Шлях до вирішення та розгадки завдань був захоплюючим і пізнавальним, адже кожна з 6 зупинок містила цікаві запитання, до вирішення яких гравці докладали як свої навички, так і творчі здібності.

На учасників гри чекали такі станції: «Словникова», «Кмітливих і винахідливих», «Ерудит», «Лінгвістична», «Корифеї української літератури».
Діти, поблукавши бібліотекою, віднаходили вказану на мапі зупинку, а після приходу до місця призначення – виконували умови конкурсів. Завдання стосувалися української мови та літератури. Наприклад, змогу проявити свою кмітливість і знання української мови дали відгадування ребусів, загадок і казок.

Коли 5 основних зупинок було пройдено, усі команди зібралися в читальному залі, де на них очікувало ще одне завдання на станції «Творча», діти мали показати свої таланти: читали вірші, співали, танцювали та ін.

Після заключного етапу було оголошено результати – команди отримали солодкі призи і грамоти за кмітливість, логічне мислення, краще знання мови та літератури і проявлені творчі здібності. Однак, основним переможцем була дружба.

Детальніша інформація про захід на сайті бібліотеки №18 http://bibl18kr.io.ua та на сторінках блогу «Бібліотусовка» http://bibl18kr.io.ua

Віра Резніченко

16 листопада у бібліотеці №18 (101-й мікрорайон) відбувся мовознавчий квест «Дивослово», який бібліотекарі підготували і провели для школярів 4-В класу школи-інтернату ліцею «Сокіл» (вчитель – В’юник Лариса Анатоліївна).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool