У Кропивницькому відбувся мітинг до Дня вшанування пам’яті жертв політичних репресій (ВІДЕО)

Травень 19, 2019 | Новини | Переглядів: 1798 | Коментарі: 0

Сьогодні, 19 травня, у місті Кропивницький біля памятного знаку «Борцям за волю України – жертвам політичних репресій» відбувся мітинг приурочений до Дня вшанування пам’яті жертв політичних репресій, повідомляє FOTOINFORM.NET

Керівництво обласної державної адміністрації, міської ради Кропивницького, представники громадських, релігійних організацій вшанували жертв політичних репресій покладанням квітів до пам"ятного знаку.

На мітингу у Кропивницькому виступила Людмила Скриник - донька політв"язня Семена Сороки та голова обласного осередку організації політичних в’язнів та репресованих Віктор Полтавець.

Керуючий Кропивницькою єпархією Православної церкви України єпископ Кропивницький і Голованіський Марка провів заупокійну літію за жертвами політичних репресій.

ФОТОИНФОРМ пропонує переглянути відео із цього заходу.

 

Кропивницький, мітинг, до Дня вшанування пам’яті жертв політичних репресій (ВІДЕО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool