У Кропивницькому відбувся лицарський турнір

Жовтень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 734 | Коментарі: 0

Напередодні Дня захисника України в Центральній бібліотеці для дітей пройшов лицарський турнір «Якщо ми хлопці, то ми козаки».

На заході діти ознайомилися з традиціями, побутом українських козаків, продемонстрували свою спритність і творчі здібності.

У змаганнях взяли участь 2 команди - «Крутивус» та «Вернидуб». Проявити свою силу, мужність та дотепність хлопці мали змогу у цікавих та неординарних конкурсах - «Козацька кмітливість», «Захисник», «Стрибки на купинах», «Перетягування канату» та інші. Активними на святі були і дівчата.

Вболіваючи за хлопців, вони підтримували їх українськими піснями.
Яскравим завершенням свята став патріотичний флешмоб «Дякуємо за мужність і героїзм», який виразив вболівання дитячих сердець за воїнів АТО. Фотовітання зі словами вдячності від читачів Центральної бібліотеки для дітей передано нашим захисникам, які сьогодні знаходяться на лікуванні у Кіровоградському обласному госпіталі для ветеранів війни.

Проведений захід надав юним можливість відчути себе нащадками славетного козацького роду, патріотами України.

У Кропивницькому відбувся лицарський турнір
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool