У Кропивницькому відбувся історичний календар Української революції

Листопад 21, 2017 | Новини | Переглядів: 803 | Коментарі: 0

Українська революція 1917-1921 років – це національно-визвольна боротьба українського народу за незалежність та створення власної держави. Її очолила Українська Центральна Рада, та хоча революція не досягла своєї мети, вона започаткувала процес формування української нації і відновила традицію українського державотворення.

З метою розкриття ходу революційних подій на Україні, формування активної громадянської позиції та виховання почуття патріотизму у бібліотеці №18 відбувся історичний календар «Українська революція 1917-1921 рр».

Учасники заходу з цікавістю прослухали розповідь бібліотекаря Тетяни Княгницької про ключові події Української революції, патріотизм та мужність громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів України.

Гостями бібліотеки стали діти і педагоги ДЮК «СКІФ» відділу сім’ї та молоді міськвиконкому, до уваги яких була донесена об’єктивна інформація про доленосні події в Україні. Учасники заходу отримали стимул для розвитку бажання стати гідними громадянами України.

Віра Резніченко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool