У Кропивницькому відбувся чемпіонат зі службового собаківництва

Червень 20, 2021 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

19 червня відповідно до календарного плану заходів з кінології громадської організації «Товариство сприяння оборони України (ТСО)» на 2021 рік на виробничо-навчальній базі ТСО України відбувся чемпіонат зі службового собаківництва.

У змаганні взяли участь представники кінологічного центру ГУ Нацполіції області, Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області, органів Державної кримінально-виконавчої служби.

Учасники змагалися в таких дисциплінах – загальний курс дресирування і спеціальний курс дресирування.

Честь Служби порятунку на чемпіонаті відстоювали інструктор зі службового собаківництва Віктор Ткаченко та його вихованець – пес породи німецька вівчарка Аякс. Під час виконання вправ Аякс продемонстрував належний рівень підготовки та у підсумку виборов 1 місце у розділі «Слухняність» та 3 місце – у загальному заліку.

відбувся чемпіонат зі службового собаківництва

Прес-служба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool