У Кропивницькому відбувся чемпіонат області з боксу серед юніорів

Листопад 15, 2016 | Новини | Переглядів: 1021 | Коментарі: 0

Із 11 по 13 листопада у Кропивницькому в спортивній залі «The ring» пройшов чемпіонат області та першість КДЮСШ № 1 з боксу серед юніорів та школярів.

Під час урочистого відкриття змагань спортсменів привітали віце-президент обласної федерації боксу Віктор Саласенко та директор комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту міської ради» Юрій Жовтенко.

У змаганнях взяли участь 115 юних боксерів із 7 команд. Переможцями у різних вагових категоріях стали вихованці КДЮСШ № 1 Владислав Стась, Роман Альошин, Стас Ломакін, Валерій Дячковський, Максим Макаренко, Тимур Гоян, Давид Петров, Дмитро Руденко, Роман Сокуренко, Анатолій Протос, Владислав Кім, Кирил Алешков.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту міської ради, медалями від обласної федерації боксу та сувенірами від обласного відділення НОК України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool