У Кропивницькому відбувся бібліопрес

Квітень 27, 2022 | Новини | Переглядів: 1423 | Коментарі: 0

Онлайн видання серед населення користуються великою популярністю, тому що це дуже швидка, свіжа інформація.

А щоб детально ознайомити користувачів в бібліотеці-філії №10 відбувся бібліопрес «Віртуальний світ для мене».

Метою заходу було сформувати уявлення про онлайн видання; довести важливість читання не тільки як інформаційного засобу, а й для того, щоб швидко навчитися мислити, оцінювати реальність, жити та діяти в суспільстві.

Знайомлячись з актуальними онлайн виданнями, бібліотекарі підкреслили, що дуже важливо, щоб користувачі бібліотеки знали, що великі справи творять реальні люди, і яких зусиль вони докладають заради мирного майбутнього нашої країни.

По-кожному виданню було надано детальну інформацію. Серед популярних, цікавих і корисних видань для користувачів стали: «Гречка», «Кіровоград24», «Без купюр», Інформагенція "Центральноукраїнське бюро новин", « Depo Кропивницький», «Zlatopil», «ФОТОІНФОРМ», «Точка доступу».

Наприкінці заходу бібліотекарі запропонували тісно співпрацювати з бібліотекою, користуватися звичайною періодикою та онлайн виданнями. Тому що на даний момент саме вона несе новітню інформацію.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool