У Кропивницькому відбувся анімаційний калейдоскоп (ФОТО)

Листопад 03, 2023 | Новини | Переглядів: 666 | Коментарі: 0

В обласному центрі напередодні Міжнародного дня анімації фахівці інформаційно-бібліографічного відділу бібліотеки Чижевського на честь свята запросили містян до участі в акції, яка отримала назву «Анімаційний калейдоскоп».

Захід, що відбувся на бібліотечному майданчику, привернув увагу багатьох жителів. Гарний настрій і позитивні емоції учасникам були гарантовані, адже бібліотекарі приготували для них багато веселих цікавинок: дітлахи з ентузіазмом малювали улюблених героїв мультиків різнокольоровою крейдою на асфальті та розфарбовували паперові розмальовки, із захватом відшукували і називали відомих аніме-героїв серед іграшкових фігурок із кіндер-сюрпризів.

Більш дорослі стали учасниками мультивікторини і захопливо намагалися пригадати, герой якого мультика сказав певні слова, наприклад, такі: «Це неправильні бджоли і вони роблять неправильний мед!».

У Кропивницькому відбувся анімаційний калейдоскоп

У Кропивницькому відбувся анімаційний калейдоскоп

У Кропивницькому відбувся анімаційний калейдоскоп

У Кропивницькому відбувся анімаційний калейдоскоп

А таких цитат було багато, бібліотекарі сумлінно відібрали їх з мультиків і радянських, і сучасних, щоб зацікавити людей різного віку. Привернуло увагу перехожих і опитування: на фліпчарті потрібно було позначити свій улюблений мультик чи героя аніме – усі із задоволенням згадували мультиплікаційні фільми.

Охочі могли ознайомитися з книжковою викладкою за темою акції, де крім видань, присвячених анімаційному кінематографу, були і комікси, і книги серйозні. Наприклад, довідник «Анімація в рекреації і туризмі», книга співзасновника та президента студії Pixar Еда Кетмелла «Корпорація творців», «Комп’ютерні технології для дизайнерів» та інші, адже анімацію використовують сьогодні в багатьох професійних сферах.
Беззаперечним символом свята, який нікого не залишив байдужим, стала механічна мавпочка, яка не тільки рухала головою, кліпала очима, а й розмовляла і навіть кумедно сопіла, коли «засинала».

Всі учасники свята отримали на згадку солодкі призи та кольорові повітряні кульки.

Наталія Калашнікова 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool