У Кропивницькому відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки

Жовтень 28, 2021 | Новини | Переглядів: 1154 | Коментарі: 0

Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна провела засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Під час засідання розглянули питання щодо забезпечення контролю за виконанням протиепідемічних заходів та стан охоплення вакцинацією населення області з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Значну увагу приділили питанню забезпечення санітарно-епідемічного благополуччя населення в осінньо-зимовий період 2021/2022 року та стан санітарного очищення населених пунктів та сміттєзвалищ на території області.

Також члени комісії заслухали інформацію щодо ходу створення, утримання та функціонування підрозділів місцевої пожежної охорони і добровільних пожежних дружин (команд) на об'єктах різної форми власності та у межах адміністративно-територіальних одиниць на території області.

Крім цього був розглянутий Регламент взаємодії головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області, головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області,
ДУ "Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб

МОЗ України", Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування під час виконання спільних заходів з ліквідації надзвичайних ситуацій (подій), пов’язаних із випадками виявлення, застосування небезпечних хімічних або радіаційних речовин. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool