У Кропивницькому відбулося засідання обласного міжвідомчого штабу

Липень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 689 | Коментарі: 0

5 липня в адмінбудівлі обласної державної адміністрації під головуванням заступника голови облдержадміністрації Світлани Лобанової відбулось засідання обласного міжвідомчого оперативного штабу з координації роботи щодо проведення оздоровлення та відпочинку дітей.

Управління ДСНС в області представив заступник начальника Управління із запобігання надзвичайним ситуаціям полковник служби цивільного захисту Василь Штогрін.

У межах компетенції Василь Штогрін доповів про стан протипожежного захисту об’єктів літнього відпочинку та оздоровлення громадян (дітей), розташованих на території Кіровоградської області.

Зокрема він зазначив, що Управлінням ДСНС України в області спільно з місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та зацікавленими відомчими організаціями проведено комплекс заходів щодо приведення даних об’єктів у належний протипожежний стан, а саме: були здійснені перевірки стану пожежної та техногенної безпеки зазначених об’єктів та встановлено постійний контроль за їхнім станом пожежної та техногенної безпеки на весь час перебування дітей.

Завдяки проведеній роботі, на всіх 6-ти об’єктах дитячого відпочинку, що функціонують на території області, протипожежні заходи виконано у повному обсязі. Комісійною перевіркою, здійсненою Кіровоградською обласною державною адміністрацією, підтверджено належний протипожежний стан дитячих оздоровчих таборів.

З боку Управління встановлено подальший контроль за станом протипожежного захисту об’єктів літнього відпочинку та оздоровлення дітей.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool