У Кропивницькому відбулося засідання аграрної ради

Листопад 22, 2022 | Новини | Переглядів: 861 | Коментарі: 0

Нагальних питань чимало. Через війну - виклики величезні. Чимало змін і в законодавстві.

https://t.me/kirovogradskaODA


"Важливо, щоб діалог з податківцями, був професійним і продуктивним. Аграріям завжди було нелегко, зараз – тим більше. Але іншого виходу, ніж сіяти і збирати хліб - немає. Бо хліб – це теж зброя!

В області завершується збиральна кампанія. Зернові та зернобобові з кукурудзою обмолочено вже на 85% площ. Врожайність хороша - 45,5 ц/га. І це золоті тонни і центнери, бо війна! Через лідерів агроформувань ще раз подякував усім хліборобам, усім селянам за те, що стійко тримають аграрний фронт, за те, що боронять рідну землю від ворога.

На Кіровоградщині триває посівна під урожай 2023-го року. Озимі вже посіяно на площі понад 379 тис. га.

Наголосив, що за цією статистикою надзвичайно складна і копітка робота селян! Ми завжди на зв’язку, завжди готові до діалогу. Бо стабільний урожай – це теж запорука нашої Перемоги", - написав у своєму телеграм каналі Андрій Райкович.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool