У Кропивницькому відбулось засідання робочої групи з перевірки забезпечення надійності та безпеки

Вересень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 670 | Коментарі: 0

27 вересня під головуванням заступника голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулось підсумкове засідання робочої групи з перевірки забезпечення надійності та безпеки експлуатації об’єктів соціальної інфраструктури в області, зокрема навчальних закладів, закладів культури, фізичної культури і спорту, медичного і оздоровчого призначення, а також будівель адміністративного призначення на територіях адміністративно-територіальних одиниць області.

Заступник начальника Управління ДСНС України у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Василь Штогрін виступив із доповіддю про результати проведених перевірок даних об’єктів, зокрема висвітлив проблемні питання та вжиті заходи щодо поліпшення ситуації.

Так, Василь Штогрін відзначив позитивні зрушення у питанні фінансування з місцевих бюджетів превентивних заходів у навчальних закладах, закладах культури, спорту, медичного та оздоровчого призначення. Ця позитивна динаміка встановилась останніми роками завдяки принциповому підходу керівництва облдержадміністрації до питань забезпечення безпеки населення.

Крім того, були озвучені досягнення та недоліки у забезпеченні протипожежного захисту будівель соціальної інфраструктури по кожному району Кіровоградської області та надані пропозиції стосовно подальшого виконання протипожежних заходів на об’єктах відомчих організацій за для безпеки громадян області.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool