У Кропивницькому відбулось вручення сучасної аварійно-рятувальної техніки (ФОТО)

Січень 05, 2021 | Новини | Переглядів: 792 | Коментарі: 0

Сьогодні, 5 січня, на території аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області відбулось вручення нової сучасної аварійно-рятувальної техніки і спорядження.

Оглянути нові автомобілі та привітати рятувальників із цінним надбанням прибули голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Назаренко, голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга та міський голова м. Кропивницький Андрій Райкович.

До присутніх звернувся начальник Управління Віталій Миронюк, який висловив вдячність ДСНС України за нову техніку та відзначив:

«Вкотре наш гарнізон отримує надсучасну пожежну техніку, нове спорядження та спецодяг для рятувальників. На прикладі парку пожежно-рятувальної техніки нашої області можна зрозуміти, що модернізація Служби порятунку України йде швидкими темпами. Завдяки державним програмам, підтримці ДСНС України, допомозі місцевої влади та благодійників матеріально-технічна база пожежно-рятувальних підрозділів поступово виходить на європейський рівень. Це означає, що рятувальники з кожним роком успішно посилюють боєздатність для оперативного реагування на будь-які виклики».

Отже, два нові сучасні пожежно-рятувальні автомобілі на базі шасі МАЗ будуть передані до 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький та пожежно-рятувальної частини м. Гайворон. 2 спецмашини САРМ-Л на базі «FORD Ranger P375ICA2» заступлять на бойове чергування до пожежно-рятувальних частин м. Новоукраїнка та смт Новгородка. У рамках міжнародної технічної допомоги, отриманої ДСНС України від Уряду США через державний Департамент США/Відділ військово-політичного співробітництва Управління з видалення та знищення зброї, отримано 2 металошукачі SC100C. А для рятувальників 2-го ДПРЗ м. Олександрія передано 50 комплектів спеціальних захисних костюмів. Також у рамках Державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні кіровоградський гарнізон отримав 4 планшетні комп’ютери.

Після завершення урочистої частини усі присутні – гості та представники місцевих засобів масової інформації оглянули нові автомобілі й спорядження і висловили свої враження від можливостей пожежно-рятувальної техніки.

вручення сучасної аварійно-рятувальної техніки

вручення сучасної аварійно-рятувальної техніки

Фото Ігоря Філіпенка.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool