У Кропивницькому відбулися заходи до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом (ФОТО)

Грудень 01, 2022 | Новини | Переглядів: 1085 | Коментарі: 0

Сьогодні спільно з директором Галиною Божок КНП  «Кіровоградський обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом КОР» було організовано інформаційно-просвітницьку роботу серед особового складу підпорядкованих підрозділів Служби порятунку Кіровоградщини.

У Кропивницькому відбулися заходи до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом (ФОТО)

У Кропивницькому відбулися заходи до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом (ФОТО)


Головна мета заходу – підвищити рівень обізнаності співробітників стосовно ВІЛ-інфекції та СНІДу. Серед особового складу були розповсюджені тематичні брошури, інформаційні листівки, проведені бесіди щодо профілактики поширення ВІЛ/СНІД.

Варто зазначити, що епідемічна ситуація з ВІЛ/СНІД у нашій області, як в цілому в Україні, залишається напруженою, але контрольованою. Проблема поширення ВІЛ-інфекції більше 30 років усе ще залишається актуальною.
Фахівці медичного центру ГУ ДСНС в області нагадали громадянам, що пройти тестування на ВІЛ можна за адресою: м. Кропивницький, вул. Комарова, 1 КНП «Кіровоградський обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом КОР» (тестування анонімне).

Крім того, в цьому закладі можна отримати психологічну допомогу у вирішені життєвих проблем, які пов’язані з ВІЛ/СНІД.
Режим роботи: пн-пт 8:00-18:00, субота 09:00-13:00.
Контактний номер телефону: 0800500451.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool