У Кропивницькому відбулись ігри у «Брейн-ринг»

Жовтень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 904 | Коментарі: 0

У Кропивницькому завершився осінній сезон ХХ міського чемпіонату з гри «Брейн-ринг» серед студентських команд вищих навчальних закладів міста.

Турнір, що пройшов у приміщенні міської ради, організовали і проведели відділ сім’ї та молоді спільно з громадською організацією «Прес-клуб реформ», яку представляла Ольга Гріднєва. Незмінним ведучим чемпіонату був активіст інтелектуального руху, журналіст Андрій Флоренко.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

За звання найрозумніших змагалися 7 студентських команд: «Ватрушки» (Інститут розвитку людини), «Феміда» (ПВНЗ «Інститут державного та муніципального управління Класичного приватного університету»), «Совенята» (Національний технічний університет), «Gold Brain» (Медичний коледж ім. Е.Й. Мухіна), «Рубікон» (Коледж ПВНЗ «Університет сучасних знань»), Smart Student (Факультет Донецького національного медичного університету ім.М.Горького у Кропивницькому) «Лотос» (ДВНЗ «Будівельний коледж»).

Чемпіонське звання у напруженій інтелектуальній боротьбі виборола команда «Ватрушки» (Інститут розвитку людини), першим віце-чемпіоном стала команда «Совенята» (Національний технічний університет), другим віце-чемпіоном - команда «Феміда» (ПВНЗ «Інститут державного та муніципального управління Класичного приватного університету»).
Команди переможців отримали подарунки від організаторів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool