У Кропивницькому відбулася спільна акція рятувальників та поліцейських

Листопад 12, 2020 | Новини | Переглядів: 716 | Коментарі: 0

12 листопада у програмі «Сьогодні. Головне» телеканалу UA: Кропивницький взяв участь начальник служби безпеки дорожнього руху У ДСНС в області підполковник служби цивільного захисту Василь Чорноморець.

Гостями студії також були офіцер патрульної поліції та представник спільноти «За кермом. Кропивницький» і мова йшла про дисципліну кропивницьких водіїв загалом, а також про спільну акцію рятувальників та поліцейських під назвою «Відкритий шлях до порятунку», що відбулась сьогодні в обласному центрі.

Ведучий програми Дмитро Кобець поцікавився у Василя Чорноморця, у чому полягає зміст акції та яку мету має спільний рейд поліцейських та рятувальників вулицями міста.

Начальник СБДР Управляння розповів, що, на жаль, трапляються випадки, коли водії транспорту не дотримуються вимоги правил дорожнього руху щодо надання переваги у русі спецтранспорту із увімкненою сиреною на дорогах загального користування. Така ситуація є не лише грубим порушенням ПДР, але й може мати непоправні наслідки. Крім того, неправильне паркування також створює перешкоди для проїзду техніки на місце події. Водії Служби порятунку постійно вивчають маршрути виїзду, напрацьовуючи найкоротші шляхи до об’єктів. І навіть у випадку наявності перешкоди на шляху до місця пожежі, рятувальники оперативно оцінюють обстановку, вживають необхідних заходів і виконують свій обов’язок.

Саме щоб підняти рівень свідомості водіїв та пішоходів на дорогах України, з метою профілактики дорожньо-транспортних пригод за участю пожежно-рятувальної техніки впроваджено практику спільних рейдів рятувальників і поліцейських. Зараз такі акції проходять в усіх районах Кіровоградщини.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool